Nu är de två lanserade böckerna prissatta på nytt, till nya lägre priser.

”Zen och konsten  att anlita advokat” med hårda pärmar kostar nu 323 kronor inkl. moms, Fraktkostnaden om 72 kronor ingår.

I mjukband kostar boken nu 270 kronor inkl. moms. Avgift för frakt om 58 kronor ingår.

Håll ögonen öppna för nya erbjudanden!

Boken med hårda pärmar, både den första och andra upplagan, finns att köpa på Adlibris, Bokus, CDON eller via Publit för dig som önskar handla dina böcker hos dem. Jämför gärna priserna hos respektive distributör.

Du som önskar stötta det här lilla förlaget är naturligtvis varmt välkommen att köpa direkt från förlaget. På så vis gynnar du författarens egna utgivningsverksamhet och det är Helena Kohlberg mycket tacksam för.

Köp hos Adlibris
Köp hos Bokus
Köp hos CDON
Köp via Publit