Zen och konsten att anlita advokat, andra upplagan – nu i bokhandeln

Nu kan du köpa andra upplagan av boken “, via bland annat nätbokhandlarna:
Adlibris för 304 kronor
Bokus för 309 kronor
CDON för 304 kronor

Du är självklart välkommen att köpa direkt från förlaget

Många är nu drabbade av den största krisen i vår tid

Förhållanden står på spel och sorg har på olika sätt slagit ned sina vassa klor i många familjer.
Efter det att den första chocken lagt sig, uppdagas ofta ett behov av att söka hjälp med både allt det praktiska men även de juridiska aspekterna. Det för med sig att det uppstår ett behov av att anlita juridisk expertis. Vilket i regel innebär att en advokat anlitas.

Stanna upp en stund

Ha nu inte så bråttom! Ge dig tid att göra en riktig bakgrundskontroll av den advokat du har för avsikt att anlita. Det är något som kan bespara dig stort lidande och stora summor pengar.
I boken “Zen och konsten att anlita advokat” får du både kunskap om Sveriges advokatsamfund och tips på vad du bör tänka på innan du anlitar en advokat. Dessutom får du en checklista som du kan arbeta efter.
Tänk på att det är du som är uppdragsgivare och att du köper en tjänst av advokaten. Advokaten är alltså på så sätt en servicearbetare i din tjänst.
Det är du som sätter ramarna för uppdraget. Ge advokaten i uppdrag att uppnå ett visst resultat för din räkning, om så är möjligt och det inom lagens råmärken.

Ett riktigt viktigt tips!

Skriv aldrig under en fullmakt som advokaten förberett! Upprätta en fullmakt själv. En som begränsar advokatens rätt att företräda dig.
Den fullmakt som advokaten i regel sätter i din hand ger vederbörande alltför stor makt. En makt som kan leda till ditt fördärv. Så, varning se upp!

Hjälp till att sprida budskapet att boken nu finns att köpa. Tack!

Zen och konsten att anlita advokat