Andra upplagan av Zen och konsten att anlita advokat – nu som e-bok

Köp ditt exemplar till kampanjpris! Nu kan du köpa andra upplagan av boken ”, som e-bok bland annat hos Adlibris.

Adlibris för 169 kronor kampanjpris 133 kronor.

Håll ögonen öppna! E-boken säljs till kampanjpris fram till den 17 maj 2020.

E-boken är lanserad den 30 april om än en del nätbokhandlare skriver olika datum.

Som du märker är e-boken rikt försedd med länkar. En del av länkarna för dig direkt till bland annat olika artiklar och lagtexter. I källförteckningen finns det både en länk till källan och till den sida som källan anförs på. Något som du kan tänkas uppskatta.

Du är självklart välkommen att köpa den tryckta boken direkt från förlaget

Passa på att köpa den första upplagan i mjukband för endast 191 kronor inklusive både frakt och moms. Även den till kampanjpris. Köp ditt egna exemplar i ::FRIA ORD:: butiken nu!
Boken kan mycket väl komma att bli din allra bästa investering.

Zen och konsten att anlita advokat

Många är nu drabbade av den största krisen i vår tid

Förhållanden står på spel och sorg har på olika sätt slagit ned sina vassa klor i många familjer.
Efter det att den första chocken lagt sig, uppdagas ofta ett behov av att söka hjälp med både allt det praktiska men även de juridiska aspekterna. Det för med sig att det uppstår ett behov av att anlita juridisk expertis. Vilket i regel innebär att en advokat anlitas.

Stanna upp en stund

Ha nu inte så bråttom! Ge dig tid att göra en riktig bakgrundskontroll av den advokat du har för avsikt att anlita. Det är något som kan bespara dig stort lidande och stora summor pengar.
I boken ”Zen och konsten att anlita advokat” får du både kunskap om Sveriges advokatsamfund och tips på vad du bör tänka på innan du anlitar en advokat. Dessutom får du en checklista som du kan arbeta efter.
Tänk på att det är du som är uppdragsgivare och att du köper en tjänst av advokaten. Advokaten är alltså på så sätt en servicearbetare i din tjänst.
Det är du som sätter ramarna för uppdraget. Ge advokaten i uppdrag att uppnå ett visst resultat för din räkning, om så är möjligt och det inom lagens råmärken.

Ett riktigt viktigt tips!

Skriv aldrig under en fullmakt som advokaten förberett! Upprätta en fullmakt själv. En som begränsar advokatens rätt att företräda dig.
Den fullmakt som advokaten i regel sätter i din hand ger vederbörande alltför stor makt. En makt som kan leda till ditt fördärv. Så, varning se upp!

Hjälp till att sprida budskapet att boken nu finns att köpa. Tack!

Zen och konsten att anlita advokat - nu som e-bok!