Första upplagan av Zen och konsten att anlita advokat – och andra omarbetade upplagan som e-bok

Passa på att utnyttja det här tillfälliga och mycket förmånliga erbjudandet!

Köp ditt exemplar av bokpaketet som innehåller både en tryckt bok och en e-bok.

Endast 298 kronor inklusive moms och frakt. Du sparar hela 62 kronor!

Erbjudandet gäller tills lagret av den tryckta boken tar slut. Först till kvarn gäller!
I paketet får du boken ”Zen och konsten att anlita advokat – En handbok för dig som behöver juridisk hjälp” i mjukband och andra omarbetade upplagan av densamma som e-bok.
Enbart e-boken kostar hos: Adlibris för 169 kronor och hos Bokon för 179 kronor.
Som du kommer märka är e-boken rikt försedd med länkar. En del av länkarna för dig direkt till bland annat olika artiklar och lagtexter. I källförteckningen finns det både en länk till källan och till den sida som källan anförs på. Något som du kan tänkas uppskatta.

Passa på att köpa ditt bokpaket redan idag!

Boken kan mycket väl komma att bli din allra bästa investering.

Zen och konsten att anlita advokat

Spartips!

Du kan spara stora summor pengar då du köper boken ”Zen och konsten att anlita advokat”. I alla fall om du står i begrepp att anlita första advokat du kontaktar.

Många har blivit direkt lurade och förlorat både pengar och hälsa då de uppdragit till advokat att lösa tvistiga saker.

Många är nu drabbade av den största krisen i vår tid

Förhållanden står på spel och sorg har på olika sätt slagit ned sina vassa klor i många familjer.
Efter det att den första chocken lagt sig, uppdagas ofta ett behov av att söka hjälp med både allt det praktiska men även de juridiska aspekterna. Det för med sig att det uppstår ett behov av att anlita juridisk expertis. Vilket i regel innebär att en advokat anlitas.

Stanna upp en stund

Ha nu inte så bråttom! Ge dig tid att göra en riktig bakgrundskontroll av den advokat du har för avsikt att anlita. Det är något som kan bespara dig stort lidande och stora summor pengar.
I boken ”Zen och konsten att anlita advokat” får du både kunskap om Sveriges advokatsamfund och tips på vad du bör tänka på innan du anlitar en advokat. Dessutom får du en checklista som du kan arbeta efter.
Tänk på att det är du som är uppdragsgivare och att du köper en tjänst av advokaten. Advokaten är alltså på så sätt en servicearbetare i din tjänst.
Det är du som sätter ramarna för uppdraget. Ge advokaten i uppdrag att uppnå ett visst resultat för din räkning, om så är möjligt och det inom lagens råmärken.

Ett riktigt viktigt tips!

Skriv aldrig under en fullmakt som advokaten förberett! Upprätta en fullmakt själv. En som begränsar advokatens rätt att företräda dig.
Den fullmakt som advokaten i regel sätter i din hand ger vederbörande alltför stor makt. En makt som kan leda till ditt fördärv. Så, varning se upp!

Hjälp till att sprida budskapet att boken nu finns att köpa. Tack!

Zen och konsten att anlita advokat - nu som e-bok!