OBS! Nu endast 62 kr – spara hela 63 kronor!

Erbjudandet gäller fram till och med midsommarhelgen 2020!

Alltså endast fram till 2020-06-21. Passa på och köp ditt exemplar redan idag!

Erbjudandet gäller e-boken ”Zen och konsten att anlita advokat – En handbok för dig som behöver juridisk hjälp”.

Nu är sommaren äntligen här med ledighet i sikte. En period som med fördel kan ägnas åt för läsning. Så passa på att förkovra dig med något matnyttigt.

I boken ”Zen och konsten att anlita advokat – En handbok för dig som behöver juridisk hjälp” får du en rad tips om hur du kan och bör gå tillväga då du står i begrepp att anlita en advokat. Du som på detta sätt är förvarnad om vissa oegentligheter inom juridikens värld, kan på så sätt förbereda dig. På så sätt kan du minimera möjliga, framförallt emotionella, men även ekonomiska skador. Du gör nämligen bäst i att vara mycket väl förberedd, eftersom det kan bespara dig en massa bekymmer, frustration och inte minst – stora summor pengar.

Boken är en investering väl värd pengarna eftersom informationen och tipsen i densamma kan komma att spara dig tusentals kronor.

Även advokater och andra jurister kan ha stor nytta av att läsa vad en lekman på juridikens område har att förtälja om branschen. Likaså andra yrkesutövare som socionom och familjerådgivare samt ekonomer kan vara betjänta av innehållet i boken. Därtill du som arbetar som journalist och bevakar den juridiska branschen får tillgång till ett annorlunda perspektiv än det gängse.

Boken kan även utgöra ett komplement till kurslitteratur vid olika institutioner vid rikets universitet och högskolor.

Med den här bokbeställningen får du en e-bok som vanligtvis säljs via nätbokhandlare som Adlibris och Bokon med flera. Pris för e-boken hos Adlibris 169 kronor. Bokon 179 kronor.

I ::FRIA ORD:: s butik är det ordinarie priset 125 kronor. Då detta är ett specialerbjudande från ::FRIA ORD:: levereras e-boken separat per e-post. Så se noga till att din e-postadress är korrekt ifylld.

Leverans sker till din uppgivna e-postadress inom 1-2 dagar eller så snart din betalning är registrerad.

E-boken Zen och konsten att anlita advokat
Köp ditt exemplar nu!
Paketerbjudande
Köp bokpaketet!