OBS! Smyglansering av nytt idékoncept

Kampanjen sträcker sig fram till och med 2020-12-31!

Passa på och köp ditt exemplar redan idag!

Erbjudandet gäller e-boken “Dina sanna färger – en guide till ditt nya liv.

Nu när hösten övergår till vinter, och för en del med ledighet i sikte, inträder en period som med fördel kan ägnas åt för läsning. Så passa på att påbörja din medvetna personliga utveckling inför 2021.

I boken “Dina sanna färger – en guide till ditt nya liv, får du stöd i form av olika steg, frågor, affirmationer med mera. Blir du nyfiken på den tryckta fullversionen av boken får du en rabattkod som du kan använda dig av vid köp i ::FRIA ORD:: -butiken.

Boken är en investering värd pengarna eftersom du får stöd i din personliga utveckling.

Leverans sker till din uppgivna e-postadress inom 1-2 dagar eller så snart din betalning är registrerad.