För bokhandlare

Den här delen av ::FRIA ORD:: är till både för dig som är representant för bokhandeln och för dig som är beställare av större volymer. Med större volymer avses fem exemplar eller fler.

Beställ

Så snart den första boken har publicerats av ::FRIA ORD:: kan du som representant för bokhandeln göra din beställning här. Detta gäller fram tills dess att boken är beställningsbar via Bokrondellen.

Beställare av större volymer kan kontakta mig, Helena Kohlberg, via mina sociala nätverk nedan så följer jag upp med ett samtal till dig.

linkedin twitter facebook

Det går också bra att ringa på 08-437 55 938 eller 0709-560150 under kontorstid 08.00-17.00.

Beställningsinfo

Inför och i samband med lanseringar kommer du att kunna köpa de titlar som är aktuella direkt via den här sidan då det handlar om färre än fem böcker.

Titlar

I dagsläget finns ännu inga listade titlar. Så småningom kan du söka bland titlar som publiceras, lanseras och/eller förläggs via ::FRIA ORD::

Det handlar i första hand om böcker som ges ut av ägaren Helena Kohlberg samt de titlar som ges ut inom ramen för VQM, Vision Quest & Managements verksamhetsområden.

Här kommer du även att kunna beställa verk av författare som väljer att ge ut sina alster på eget förlag med stöd av ::FRIA ORD::

Boksigneringar

Boksignering - ett event som lockar kunder till bokhandeln. En win-win-win-situation för alla. För dig som bokhandlare, författaren själv och den presumtive bokköparen.

Möten mellan författare och deras läsare brukar vara uppskattade evenemang. Ett gyllene tillfälle för författaren att möta sina läsare.

För läsaren - en chans att få en personlig dedikation, i sin nyinförskaffade bok, från författaren.

Uppläsningar och boksigneringar är populära händelser som lockar köpare till butikerna och på så sätt kan de bidra till merförsäljning. Något som gagnar både bokhandlaren och författaren.

Boka författare

Önskar du att en författare skall komma till er butik för en boksignering i samband med lansering? Avser såklart endast författaresom samarbetar med ::FRIA ORD::

Kontakta ::FRIA ORD:: och mig, Helena Kohlberg, på mina sociala nätverk LinkedIn Twitter Facebook så ringer jag upp senare.

Vad kan jag stå till tjänst med?

Det går även bra att anlita Helena Kohlberg och ::FRIA ORD:: enkom för att planera boksignerings- eller andra typer av events. Handlar även om events som är direkt fristående från ::FRIA ORDs:: ordinarie verksamhet.

Du får kvalificerad assistans vid
  • Planering
  • Målformulering
  • Budgetering och
  • Genomförande

Ta kontakt med mig, Helena Kohlberg, och ::FRIA ORD:: via mina sociala media linkedin twitter facebook eller ring på 08-437 55 938 eller 0709-560150 under kontorstid 08.00-17.00.

Låt oss inleda med en förutsättningslös dialog kring hur ett arrangemang skulle kunna se ut.

PR-material

I samband med lanseringen av en ny författare eller ny bok kommer du att finna författarpresentationer, porträtt och annan matnyttig information här.

Aktuellt PR-material – får du tillgång till i nedladdningsbara pdf-filer.

Materialet får användas i samband med marknadsföringen av aktuell bok. Vid önskemål om all annan användning var god kontakta ::FRIA ORD:: för eventuellt godkännande.

Bilder

Till bokhandlare tillhandahåller ::FRIA ORD:: högupplösta bilder för tryck och publicering.

De aktuella bilderna har koppling till övrigt PR-material. De bilder som tillhandahålls här, är endast avsedda för användning i marknadsföringen.

Annan användning av bilderna är strikt förbjuden med undantag för dig som särskilt har begärt och erhållit skriftligt tillstånd från ::FRIA ORD::

Ett urval av bokhandlare

Thumbnail

Sammanställt av Helena Kohlberg

Planera...

Planera...

av Helena Kohlberg