Att ge ut i egen regi

Fördelen med att ge ut dina böcker i egen regi är att det är du som har kontroll över hela processen, från manus, till tryckt bok och inte minst till marknaden.

ytterligare en fördel är att du inte behöver förklara försäljningssiffrorna på regelbunden basis till någon annan, extern ägare.

Har du haft tankar om att ge ut din bok själv? Skulle du vilja ge ut din bok på ditt alldeles egna förlag? Trött på att oroligt vänta på antagnings- eller refuseringsbesked? Då kan du anlita ::FRIA ORD:: via vqm förlag som hjälper dig på vägen.

När det är dax?

Då du anser att din bok förtjänar att ges ut.

Inte minst då du håller på att tappa modet för att du blivit refuserad, kanske inte bara en gång. Undvik att ta refuseringar personligt! De stora förlagen har mängder av manus att ta ställning till.

Istället för att bara invänta ett kanske positivt antagningsbesked – ge ut din bok på ditt egna lilla förlag. Det kan vara det bästa du gjort. Alldeles särskilt som du får ut din bok på marknaden. Det kan vara ett alldeles utmärkt sätt för de större förlagen att kunna uppmärksamma dig som författarare.

Så du vill ge ut en bok

Du drömmer om att få din bok publicerad. Låt dig inte tyngas ned av att vänta på besked. Ta egna initiativ, var proaktiv som det heter. Gör slag i saken och ge ut din bok på egen hand. Fast det betyder inte att du behöver göra allt själv. Det finns hjälp att få.

Självklart behövs allt från hårt arbete till vilja, beslutsamhet och en klart uttalad avsikt för att publiceringen av ditt manus, ditt verk – din alldeles egna bok – ska bli verklighet.

Till saken hör att det idag är förhållandevis lätt att publicera sin bok på eget förlag.

För dig som vill ge ut i egen regi tillhandahåller ::FRIA ORD:: en mängd olika tjänster. Här får du ett stabilt stöd i processen att etablera ditt egna förlag.

::FRIA ORD:: stödjer dig som vill ge ut dina böcker på eget förlag – under hela eller delar av resan. Hur mycket är du beredd att, och vill du, göra själv? Du bestämmer!

Då du vill ha stöd

Så snart du upplever att det är dax och du vill ha stöd kontakta ::FRIA ORD:: för ett förutsättningslöst samtal kring hur ett samarbete skulle kunna se ut.

Knyt kontakt nu!

Vilka tjänster erbjuds?

Ta dig en funderare kring vad det är ::FRIA ORD:: kan hjälpa dig med. Du får kvalificerad assistans i ditt bokprojekt i samband med:

  • Formgivning
  • Omslagsdesign
  • Optimering av inlaga och omslag inför tryckning
  • Publicering

Du får stöd genom processen fram till tryckning eller e-bokskonvertering och publicering.

Vill du ha hjälp med något annat, hör bara av dig så får du besked om det är något ::FRIA ORD:: kan vara behjälpliga med det.