För förlag

De här sidorna är uteslutande till förlag och för dig som är förlagsrepresentant.

Events

Har ni det stressigt och mycket att göra i samband med boksläpp och andra lanseringar?

Minska arbetsbelastningen i samband med olika events genom att anlita Helena Kohlberg och ::FRIA ORD:: som oberoende underleverantör.

Vad kan jag hjälpa till med?

Vad kan jag hjälpa er med? Önskar ni kapa produktionstoppar?

Kontakta då Helena Kohlberg och ::FRIA ORD:: som åtar sig olika arbeten som underkonsult.

Ring på 08 - 437 55 938 eller kontakta mig, Helena Kohlberg, via mina sociala nätverk nedan så följer jag upp med ett samtal till dig.

linkedin twitter facebook

Boksignering

Tillåt er att fokusera på strategiska överväganden och den övergripande marknadsplaneringen.

Hyr in ::FRIA ORD:: så arbetar vi tillsammans för planering av mässdeltagande, boksigneringsevent och andra marknadsaktiviteter.

Signerings-kit

Köp ett signerings-kit till förlagets kontrakterade författare.

Ett signerings-kit innehåller praktiska saker och promotionartiklar som bidrar till att göra författarens boksignering extra lyckad!

Signerings-kitet har ett basinnehåll, fast det är du som beställare som beslutar om det övriga innehållet inför varje enskild lansering. Självklart består kitet av en exklusiv sammansättning till var enskild författare.

Motivation • Inspiration • Flow

Från stund till annan kan vi alla behöva motivation då inspirationen tryter. Något som skapande personer som författare kan råka ut för.

::FRIA ORD:: erbjuder kursen 'I flödet' där olika tekniker lärs ut som medför att ett tillstånd av flow, inspirerat flöde kan uppnås direkt som på kommando.

Verktyg lärs ut som är utmärkta för skapande personer, vilket inkluderar författare som fastnat i skrivprocessen. Låter det intressant för era kontrakterade författare, andra kreatörer eller andra personalgrupper anställda hos er?

::FRIA ORD:: erbjuder mötesformen en 'Kreativ stund'. Meningen med mötet är att vi tillsammans fångar idéer, gör ett kvalificerat urval som vi sedan utvecklar förutsättningslöst.

Resurser från ::FRIA ORD::

Planera... med ::FRIA ORD::