Böcker från ::FRIA ORD:: när din tankeverksamhet

Nummer två

Snart närmar sig bok nummer två lanseringsdagen. Det blir den andra boken som kommer att ha blivit publicerad på ::FRIA ORD::

Den har undertiteln – en betraktelse av domstolsväsendet. Själva titeln avslöjas närmare lanseringen.

Boken ingår i den serie av böcker som kallas Kohlbergs lilla vita. Kohlbergs lilla vita är även en webbplats som är helt dedikerad till den bokserien.

Besök sidan
Fru Justitia gråter blod

Även nummer tre

Även nummer tre i serien är påbörjad om än det lär dröja med lanseringen av densamma. Titeln är “Fru Justitia gråter blod” och den titeln har varit aktuell ända från projektstarten. Den blir den tredje boken som kommer att ha blivit publicerad på ::FRIA ORD::

“Fru Justitia gråter blod” handlar om kampen för upprättelse och ett rättmätigt arv i en rättsstat i förfall.

”När lagen inte längre skyddar dig från de korrupta men skyddar de korrupta från dig – då vet du att din nation är dömd, ditt land är dömt.” (Fritt översatt)
Ayn Rand

I boken kan du läsa mer om hur rättsvårdande myndigheter – och inte minst rikets ledning – både överser med och sanktionerar direkta lagöverträdelser.

Även “Fru Justitia gråter blod” ingår i den serie av böcker som kallas Kohlbergs lilla vita som ju även är en webbplats. Bokprojektet “Fru Justitia gråter blod” har haft en alldeles egen webbplats som numera är nedlagd.

En fjärde bok

Ytterligare en bok i serien är planerad, bok nummer fyra.

Naturligtvis kommer det att meddelas ytterligare information om innehållet i den boken då projektet påbörjats.

Tills dess får ni läsare låta er tålas. Välkommen åter!

Besök sidan

Som sagt, det här är bara början.

Bered dig på häpnadsväckande, informativ och underhållande läsning!

Bok nummer två i serien Kohlbergs lilla vita är planerad till hösten 2019. Håll dig informerad om kommande lanseringar från ::FRIA ORD::
Prenumerera på nyhetsbrevet. Bli informerad om nästa boklansering!