För mediarepresentanter

De här sidorna är uteslutande till för dig som är representant för media. Du som är kulturskribent/-reporter kan känna dig extra välkommen.

Informationsmaterial

I samband med lanseringen av en ny författare eller ny bok kommer du som är mediarepresentant finna författarpresentationer, porträtt och annan matnyttig information här.

Aktuellt informationsmaterial – får du tillgång till i nedladdningsbara pdf-filer.

Materialet avser de författare som ger ut på eget förlag och som valt att sköta lanseringen av sina böcker via ::FRIA ORD::

Materialet får användas i samband med recension eller intervjuer kring aktuell bok. Vid önskemål om all annan användning var god kontakta ::FRIA ORD:: för eventuellt godkännande.

Bilder

Till journalister och tryckta media tillhandahåller ::FRIA ORD:: högupplösta bilder fär tryck och publicering via webb.

De aktuella bilderna har koppling till övrigt informationsmaterial. De bilder som tillhandahålls här, är endast avsedda för publicering av journalister.

Annan användning av bilderna är strikt förbjuden med undantag fär dig som särskilt har begärt och erhållit skriftligt tillstånd från ::FRIA ORD::

Pressreleaser

Här finner du pressreleaser som avser både ::FRIA ORDs:: verksamhet och de författare som valt att samarbeta med ::FRIA ORD:: i samband med presentationen av deras alster.

Aktuella pressreleaser

I nuläget återfinns inte några aktuella pressreleaser.

Tidigare pressreleaser

2012

Pressrelease från 2012-09-26 i pdf-format.

Media av Helena Kohlberg

Media

Pressrelease av Helena Kohlberg

Pressrelease_20120926