publicering

Du författare, som väljer att ge ut din bok på eget förlag är välkommen att anlita ::FRIA ORD:: för allt som har med publiceringsarbetet att göra.

På så sätt får du tid att både fokusera på ditt skrivande och ditt nästa projekt...

Publiceringstjänster

Inför publiceringen av din bok erbjuder ::FRIA ORD:: en mängd olika tjänster. Tjänsterna kan köpas separat men ingår även som olika delar i ett publicerings-, marknadspaket eller i ett lanseringspaket.

I ett publiceringspaket ingår följande:

I publiceringspaketet ingår att din bok får ett ISBN-nummer. Den blir presenterad och sökbar i LIBRIS, och införd i Kungliga Bibliotekets arkiv.

Det ingår även en pressrelease och en intervju med dig som publiceras på Fria Ord-bloggen och i de sociala media Helena Kohlberg och ::FRIA ORD:: verkar genom. Självklart kan vi föra en dialog om vad du önskar ska ingå i just ditt publiceringspaket. Såklart är du fri att använda det material vi utvecklar tillsammans i de sociala medier du är verksam i.

Författarporträtt

Då du önskar sätter ::FRIA ORD:: ihop ditt författarporträtt med allt från text och bild, till dina utgivna titlar, information om pågående projekt. Materialet levereras i en pdf-fil. Naturligtvis arbetar vi tillsammans. Du har sista ordet, för det handlar om vad du tycker. Även om ::FRIA ORD:: förbehåller sig rätten att vägleda dig...

Behöver du en samarbetspartner inför publiceringen av din bok? Kontakta då mig, Helena Kohlberg, via mina sociala nätverk nedan så följer jag upp med ett samtal till dig.

linkedin twitter facebook

Det går också bra att ringa på 08-437 55 938 eller 0709-560150 under kontorstid 08.00-17.00.

Tänk på att du behöver vara ute i god tid. Det betyder i regel minst ett par månader innan din bok är tryckfärdig.

Vad kan jag hjälpa dig med?

För pressreleaser och publiceringshjälp, anlita Helena Kohlberg och ::FRIA ORD:: så får du kvalificerat stöd då du behöver det.

Ta kontakt med mig, Helena Kohlberg, och ::FRIA ORD:: via mina sociala media linkedin twitter facebook eller ring på 08-437 55 938 eller 0709-560150 under kontorstid 08.00-17.00.

Låt oss inleda med en förutsättningslös dialog kring hur jag kan hjälpa dig med publiceringen av din bok.

Publicering

Publicera med stöd av ::FRIA ORD::

Publiceringspaket

Publiceringspaket från ::FRIA ORD::

av Helena Kohlberg